Overslaan en naar de inhoud gaan

Young Coffee Talent Program

Op zoek naar een traineeship? Binnen het Talent Program van Young Colfield vervul je in twee jaar twee tot drie opdrachten binnen grote corporates, start ups of overheidsorganisaties. De rollen zijn uiteenlopend zodat je nog kan ontdekken wat echt bij jou past. Daarnaast zul je met je traineegroep van zeven anderen een uitgebreid persoonlijk ontwikkeltraject doorlopen! Wil je meer weten over het Talent Program van Young Colfield? Meld je dan aan voor onze digitale Young Coffee op woensdagmiddag 5 mei van 14.00 – 16.30! Tijdens deze middag vertellen we je meer over Young Colfield, het Talent Program en ga je in gesprek met verschillende trainees. Aanmelden kan t/m 3 mei!

Vooraanmelden

Andere vacatures

werken-bij-Young Colfield
Aanmelden tot en met

Young Colfield Talent Program

Consulting, Management, Marketing / Product Management

Young Colfield - Amsterdam

Heb je een passie voor projectmanagement en/of consultancy? Maar ben je nog erg op zoek naar wat voor soort organisatie en omgeving nou precies bij jou past? Dan ben je in ons Talent Program op het juiste adres!

In het Talent Program vervul je in twee jaar gemiddeld drie opdrachten van circa zes tot acht maanden bij een breed pallet aan bedrijven. Van startup, tot non-profit, tot corporate. In functies als project manager, junior consultant en/of business analist. Op deze manier kan je gaan ontdekken welke sector, functie en omgeving bij je past en waar jouw talenten en uitdagingen liggen. Daarnaast krijg je gedurende deze twee jaar intensieve persoonlijke begeleiding en een uitgebreid trainingsprogramma. Dit gaat om zowel hardskill trainingen (zoals Scrum Agile of Lean), als softskill trainingen (zoals Management Drives, Conflicthantering en Persoonlijk leiderschap). Het trainingsprogramma doorloop je samen met je team bestaande uit 7 andere trainees, waar je een hechte band mee opbouwt!

Naast de grote portie aan ambitie die leeft in onze organisatie, zijn wij ook niet vies van wat gezelligheid op zijn tijd. Onze vrijdagmiddag borrels zijn vaak erg gezellig, we organiseren door het jaar heen verschillende activiteiten en borrels met elkaar én we gaan ieder jaar een lang weekend met elkaar op wintersport!

Young Colfield Talent Program
werken-bij-Young Colfield
Aanmelden tot en met

Selectiedag Talent Program

Management, Consulting

Young Colfield - Landelijk

Solliciteer nu voor onze selectiedag op woensdag 22 juni! De selectiedag is de laatste stap in het selectieproces voor het Talent Program
 
De deadline voor solliciteren staat op 1 juni, maar we raden je aan om niet te wachten met solliciteren als je enthousiast bent. Zo heb je voldoende tijd om de rondes voor de selectiedag te doorlopen. Dat zijn de capaciteitentest, het eerste gesprek met onze Talent Connector Selke en het tweede gesprek met een van onze Talent Managers. 
 
Startdatum in overleg: juli, augustus of september

Wie weet tot snel. Veel succes, plezier en zelfbewustzijn toegewenst in het proces!
Selectiedag Talent Program
werken-bij-Young Colfield
Aanmelden tot en met

Dedicated Program - IT Business Analist Traineeship

IT / ICT, Banking / Finance

Young Colfield - Amsterdam

In een jaar groeien van net-afgestudeerde met veel potentie tot zelfverzekerde young professional met een flinke dosis inhoudelijke en persoonlijke kennis. Let’s go!

Met ons éénjarige Dedicated Program IT Traineeship bieden wij jou het beste van twee werelden:

  • Enerzijds een uitdagende business IT rol in een professionele en innovatieve IT omgeving bij een van onze samenwerkingspartners, waar jij jezelf en jouw technische skills in korte tijd inhoudelijk sterk kan ontwikkelen. Je komt in een volwaardige en uitdagende startersfunctie terecht in een team waar je on the job ervaring opdoet en leert door gewoon lekker te doen;
  • Anderzijds een uitgebreid hard- en softskill opleidingsprogramma bij Young Colfield, waarin je samen met je Talent Manager en mede Dedicated Program trainees focust op duurzame persoonlijke en professionele groei , met veelzijdige trainingen afgestemd op jouw behoeftes en ambities. En natuurlijk niet te vergeten de kennissessies & sociale activiteiten met je al mede Young Colfielders!
Dedicated Program - IT Business Analist Traineeship