Overslaan en naar de inhoud gaan

Pon Management Traineeship

Bedrijf: Pon
Richting(en): Management |
Niveau: WO
Locatie: Nederland
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Begin je carrière met voorsprong

Het Pon Management Traineeship draait om vrijheid - ‘Enjoy the freedom to build your own career’. Om jezelf te ontwikkelen en je carrière vorm te geven. Tijdens 4 projecten die je zelf uitkiest, in Nederland en in het buitenland, word je 20 maanden continu uitgedaagd om jezelf en Pon beter te maken.

Je eerste project kies je samen met de Talent Development Manager. Voor de volgende projecten sta je zelf aan het roer. Je doet in totaal drie projecten van 6 maanden in verschillende businessgroepen en functiegebieden. Een van deze projecten kan je in het buitenland doen. Daarnaast doe je een Customer Experience project van 2 maanden. Tijdens het Customer Experience project ontdek je waar de roots van de organisatie liggen en heb je veel contact met onze klanten. Tijdens je laatste project ga op zoek naar een uitstroombaan binnen een van onze Pon bedrijven.

Voorbeelden van uitstroombanen zijn Marketing Manager, Propositie Marketeer, Team Lead Inside Sales, Project Manager, Operations Manager, Sales Manager en ga zo maar door. De diversiteit is groot en de mogelijkheden zijn onbeperkt.

Pon Management Traineeship in het kort

 • Begeleiding en coaching tijdens je traineeship
 • Vier projecten, waaronder één in het buitenland
 • We bereiden je voor op een managementfunctie of key positie

Wat vragen wij?

Je krijgt de mogelijkheid je eigen toekomst vorm te geven. Natuurlijk vraagt dat assertiviteit, flexibiliteit, onafhankelijkheid en ondernemerschap van jou als trainee. Je hebt een afgeronde WO-opleiding. Wij zijn vooral erg benieuwd naar jou: waarom heb jij bepaalde keuzes gemaakt en hoe heeft dit jou gevormd?

Wat bieden we jou?

Pon is één van Nederlands grootste familiebedrijven. Je hebt bij ons echt de vrijheid om je eigen carrière vorm te geven. Je wordt hier aan alle kanten bij geholpen: door je mede-trainees, een senior mentor, de talent development manager, een onafhankelijke coach en tijdens trainingen. Doordat je projecten in verschillende bedrijven en functies doet, doe je in korte tijd veel ervaring op en bouw je snel een groot netwerk op. Verder mag je natuurlijk rekenen op een uitstekend salaris, laptop, telefoon en een mooie auto uit de Pon-stallen. Naast deze arbeidsvoorwaarden krijg je korting op onze producten en je zorgverzekering. De fun-factor is ook absoluut aanwezig bij onze Pon Fit sportactiviteiten.

Selectieprocedure

Zo word je Management Trainee

De eerste stap bestaat uit het uploaden van jouw CV, het afronden van een assessment en het beantwoorden van een aantal video-vragen. Op basis hiervan volgt een assessment op competenties en drijfveren. Vervolgens word je uitgenodigd voor twee aansluitende gesprekken met oud-trainees, HR managers en collega’s uit de business.

Dan, stap 4: The Game is (P)on! Tijdens een leuke en intensieve selectiedag testen we jouw team- en management skills en uithoudingsvermogen. Tijdens de laatste ronde, ookwel de “Final Selection Day”, doe je een aantal laatste assignments en word je beoordeeld door een aantal Pon (S)VP's en Managing Directors. Je kan solliciteren van 20 september 2021 tot en met 20 oktober 2021 via deze pagina. De selectieprocedure duurt van 21 oktober tot en met 25 november.

Alle data op een rijtje

 • 14 en 21 september 2021 - Pon Experience Days
 • 20 september 2021 t/m 20 oktober 2021 - Vacature open
 • 4, 8, 9, 10, 11 november 2021 - Selectiegesprekken
 • 16 november 2021 - The Game
 • 22, 23, 24 november 2021 - Final Selection Days
 • De vacature voor het Management Traineeship gaat pas op 20 september 2021 open, klik op onderstaande button om naar onze andere vacatures te gaan.
Vooraanmelden

Other possibilities

werken bij Pon
Aanmelden tot en met

Junior Project Buyer - Koninklijke Gazelle

Engineering / Techniek, Management

Pon - Dieren

Heb je net je studie afgerond en ben je op zoek de dé kickstart van je carrière in procurement? Houd je van techniek en heb je grote affiniteit met fietsen? Dan is dit jouw ideale startersfunctie! We zijn op zoek naar onze nieuwe

Junior Project Buyer

Dit is een rol met impact. Met jouw inzet zorg je ervoor dat onze fietsen snel, compleet en met de hoogste kwaliteit van onze productielijnen kunnen rollen. Je maakt onderdeel uit van het Global Procurement team van Pon.bike. Je werkt voor de hele club met bekende merken als Kalkhoff, Focus, Union, Swapfiets en natuurlijk Gazelle. Jouw focus ligt bij Gazelle. Vanuit onze locatie in Dieren ben jij samen met onze projectteams verantwoordelijk voor het naar de markt brengen van onze nieuwste en meest innovatieve fietsen. Om dit mogelijk te maken ben je voortdurend bezig met het ontwikkelen van de juiste supply base en het uitzetten en beoordelen van tenders.                                                                             

Om jouw projecten efficiënt en succesvol vorm te geven werk je intensief samen met interne afdelingen zoals Innovatie, Product Management en Supply planning in Nederland, maar je schakelt ook veel met je collega’s in bijvoorbeeld Duitsland en Azië.

werken bij Pon
Aanmelden tot en met

Management Assistant Pon IT

Management

Pon - Almere

As Management Assistant you have a broad function and the full responsibility for the management support of Director Pon IT and Pon IT management team. You align and work closely with the CIO, the management team of Pon IT (Common IT Services) and the IT Leadership Team.  

Context and scope
You are in the lead to take care of secretarial support of Pon IT, the CIO, the Security & Privacy Officer, the Director Data & Analytics and the Lead Architect. You report to the MD Pon IT.  


Your key responsibilities

 • Manage multiple calendars and plan, schedule and coordinate internal and external meetings, presentations and events
 • Prepare and organize MT meetings proactively, take minutes and monitor the actions as agreed
 • Office management tasks
 • Coordinate and schedule meetings of the IT Leadership Team
 • Organize Pon IT events / meetings / hangouts
 • Maintain (confidential) files and/or records
 • Point of contact for facility services
 • Organize and book travel and accommodation for the CIO, Security Officer and Lead Architect and Management team of Pon IT
werken bij Pon
Aanmelden tot en met

Meewerkstage After Sales - Alle vestigingen - Udenhout Groep

Engineering / Techniek, Management, Sales

Pon - 's-Hertogenbosch

Startdatum: 03 januari 2022

Heb jij passie voor auto’s en met name voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA? Ben jij het type persoon die het een uitdaging vindt om efficiency te onderzoeken in processen maar ook in contact te staan met klanten? Vanaf januari 2022 zijn we op zoek naar After Sales stagiaires voor onze verschillende vestigingen.

Stageomschrijving
Je gaat fulltime stage lopen bij de werkplaatsreceptie op een van onze vestigingen. Hier voer je verschillende werkzaamheden uit bij de werkplaatsreceptie en werk je daarnaast aan jouw stageopdracht waarin jij bijvoorbeeld aan de hand van de LEAN-methode onderzoekt hoe het aftersales proces efficiënter en klantvriendelijker geregeld kan worden.

Zomaar een stagedag bij
Wanneer jij ’s ochtends binnenkomt, zie je dat jouw collega’s de nodige voorbereidingen treffen voor alle geplande werkplaatsbezoeken. Je kijkt welke onderhoudswerkzaamheden er gepland staan. Je herkent de eerste klant die staat te wachten. Met een hartelijk welkom en een glimlach neem je de sleutels in ontvangst. Samen met de klant en je collega neem je de klachten en gewenste onderhoudswerkzaamheden door. Na de drukte start je aan je onderzoek. Je gaat een analyse maken met betrekking tot de efficiency van de werkopdrachten in combinatie met de werkzaamheden van de monteurs. Op basis van de LEAN-methode analyseer je de data die je de afgelopen weken hebt verkregen. Jij kijkt welke werkzaamheden zorgen voor een verbetering van het proces en maakt hier een gedegen implementatieplan over en brengt alle verbeterpunten in kaart. 

Aan het einde van de middag komen diverse klanten hun auto ophalen. Samen neem je de werkzaamheden door en vanuit een natuurlijk gastheerschap zorg je ervoor dat de klant naar volle tevredenheid wordt geholpen. De tijd is voorbij gevlogen en het is alweer 17.00 uur. Je rond je taken af, zegt je collega’s gedag en gaat naar huis.