Overslaan en naar de inhoud gaan

Careercraft Academy Procam

Bedrijf: Procam
Richting(en): IT / ICT |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Nederland
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

De careercraft academy

Zodra jij via Procam jouw baan hebt gevonden begint de Careercraft Academy - een gepersonaliseerd programma van coaching, soft skills trainingen, technische trainingen, en workshops.

Het DNA van de careercraft academy

In ons tweejarige traineeship leer je aan de hand van drie vragen zelfsturend met jouw carrière omgaan. Deze drie vragen zijn het DNA van de Careercraft Academy - ze vormen de basis voor jouw ontwikkeling.

Wie ben ik?

Persoonlijke ontwikkeling

Je leert jezelf begrijpen. Hoe zit je in elkaar? Wat zijn jouw kwaliteiten en uitdagingen? Waar krijg jij energie van, en wat vreet juist energie? En hoe deal je daarmee?

Wat kan ik?

Functionele ontwikkeling

Je leert steeds beter functioneren. Waar ben ik goed in, en hoe word ik daar beter in? Welke skills moet ik nog ontwikkelen? Wat gaat mij makkelijk af, en wat kost mij moeite?

Wat wil ik?

Loopbaan ontwikkeling

Je leert jouw carrière bewust vormgeven. Hoe ziet mijn ideale werkomgeving eruit, en hoe creëer ik die? Wat zijn mijn doelen? Wat wil ik bereiken, en hoe kom ik daar?

Vooraanmelden

Other possibilities

Aanmelden tot en met

Data Traineeship Specialty

IT / ICT

Procam - Nederland

De wereld van morgen draait om data! Data is booming. Niet zo gek, want bedrijven zijn steeds meer datagedreven en hebben de behoefte inzicht te krijgen in hun bedrijfsdata. En om inzicht te geven ben jij, dataliefhebber, nodig. De vacatures in ons data engineer traineeship gaan over het begrijpen en hanteren van enorme hoeveelheden soorten data. Maar ook over topics als machine learning, data science en big data. Wil jij data verzamelen, inrichten en hieruit conclusies trekken? Meld je dan direct aan voor ons data engineer traineeship.

Aanmelden tot en met

Business IT Traineeship Specialty

Consulting, IT / ICT

Procam - Nederland

Ben jij de gedroomde schakel tussen de Business & IT? Wil je informatiestromen en requirements in kaart brengen? En deze vervolgens verbinden aan belangrijke IT-middelen? Dan ben jij degene die een brug kan slaan tussen de IT en de organisatie. De Business & IT-vacatures in ons IT Traineeship gaan over een gestroomlijnde bedrijfsvoering. En IT is hier een belangrijk onderdeel van. Jij stelt jezelf daarom graag de vraag: wat is er nodig op het gebied van IT?

Aanmelden tot en met

Devops Traineeship Specialty

IT / ICT

Procam - Nederland

In de wereld van DevOps (‘development’ en ‘operations’) draait het doorlopend om het verenigen van softwareontwikkeling en softwareoperatie. Vind jij het leuk om voortdurend te innoveren? En gaat jouw hart sneller kloppen van automatisering en quality assurance? De IT DevOps-vacatures in ons IT Traineeship gaan over het efficiënt en effectief samenbrengen van de developers en het operationele team. Zorg jij met een DevOps ‘state of mind’ voor een snellere time to market en voor een kortere lead time tussen fixes?