Overslaan en naar de inhoud gaan

Experis

150 werknemers

Experis - Recruitment Traineeship Eindhoven

Niveau
HBO
Richting

Klaar om je talent voor mensenkennis en hard werken te laten shinen? De functie van Recruitment Trainee bij Experis is op jouw lijf geschreven! Start met een brutosalaris van € 3.000,-, en dat is nog zonder de vette bonussen die op jou liggen te wachten vanwege jouw top inzet! En geloof ons: in ons team wordt hard werken altijd beloond. Waar wacht je nog op? Ontdek meer en solliciteer meteen!

Ontdek hoe dit Recruitment Traineeship jouw professionele carrière een vliegende start geeft! Als Recruiter Trainee bij Experis krijg je de unieke kans om opgeleid te worden terwijl je ook echt als volwaardige Recruiter aan de slag gaat. Je zoekt actief naar toptalent via verschillende kanalen, zoals jobboards, LinkedIn en ons netwerk, waarbij je met jouw inzet en skills de juiste snaar weet te raken.

Als volwaardige gesprekspartner prikkel en overtuig je ze om voor Experis te kiezen. Zelfs als IT-pro's al een job hebben, weet jij ze enthousiast te maken voor jouw vacature. Na deze fase begeleid je hen vakkundig in de sollicitatieprocedure. Naast het zoeken naar geschikte kandidaten, schrijf je pakkende vacatureteksten. Je start met een grondige inventarisatie van de klanteisen en benodigde skills, om deze info vervolgens om te zetten in een vloeiende, overtuigende tekst. Tijdens het traineeship krijg je de kans om jouw talenten verder te ontwikkelen en scherp te houden door deel te nemen aan diverse trainingen.

Dit gebeurt allemaal in het te gekke nieuwe pand van Experis Eindhoven, een bruisende omgeving die je de perfecte energieboost geeft om vol enthousiasme aan de slag te gaan. Verken de uitnodigende kantine, een plek waar je je kunt terugtrekken of formele en informele afspraken kunt regelen. Hier laad je jouw batterijen op, zodat je daarna vol energie kunt knallen om die fantastische bonussen en gave incentives binnen te halen! Bij Experis draait het om hard werken, genieten, en vervolgens vol gas geven voor de beloningen!

Onboarding

Bij Experis wacht een warm welkom op je, met een toegewijde onboarding specialist om je een vliegende start te geven. Dit is wat je kunt verwachten:

 • De start: Op je eerste dag word je warm onthaald. Je maakt kennis met je nieuwe collega's, ontdekt je werkplek en maakt je vertrouwd met onze bedrijfscultuur.
 • Inleiding tot Experis: In de eerste weken krijg je intensieve trainingen om je voor te bereiden op je rol en om een diepgaand begrip te krijgen van Experis' missie, visie en strategie.
 • Maatwerk Trainingen: We bieden trainingen om jou te ondersteunen bij het ontwikkelen van vaardigheden, zoals sales en IT-kennis, zodat je een volwaardige gesprekspartner en specialist wordt voor onze klanten.
 • Persoonlijke Begeleiding: Naast je manager staat een onboarding specialist voor je klaar. Jullie hebben wekelijkse check-ins om je voortgang te bespreken en waardevolle feedback te ontvangen.
 • Open Communicatie: Bij Experis koesteren we open communicatie en feedback, omdat dit bijdraagt aan onze bedrijfsgroei en verbetering. Samen streven we naar succes en ontwikkeling.
Over Experis

Experis, dé toonaangevende specialist in IT-detachering, staat bekend om het vinden van hooggekwalificeerde IT-professionals voor zelfs de meest uitdagende vacatures. Onze expertise blijkt uit meer dan 20.000 succesvolle samenwerkingen tussen organisaties en IT-professionals.

Dit neem je mee

Als Recruitment Trainee bij Experis hechten wij meer waarde aan jou als persoon, wie jij bent, in plaats van werkervaring. Ervaring is dus niet verplicht, maar wij vragen wel het volgende:

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau
 • Beschikbaarheid van 40 uur per week
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, vanwege de communicatie met klanten en collega’s
Dit krijg je
 • =Brutosalaris van € 3000,- per maand (op basis van 40 uur per week)
 • Doorgroeimogelijkheden en opleidingsmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding (€ 0,23 per kilometer)
 • Goede pensioenregeling
 • Bonus per plaatsing (van € 137,50 tot € 275,00 per plaatsing!)
 • € 50,- als bijdrage aan je zorgverzekering
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • De allerleukste uitjes; van etentjes tot stedentrips en van vakanties tot champagneborrels!
 • 23 vakantiedagen (elk kwartaal dat je niet ziek bent, krijg je een dag extra hier bovenop)
 • Meteen starten met een 8 maanden contract, met daarna gelijk kans op een contract voor onbepaalde tijd!

iSense, PEAK-IT en Ciber bundelen hun krachten en gaan verder als Experis Nederland. Met één groot netwerk van meer dan 450 klanten vinden wij een IT-baan die past bij jouw wensen, talent(en) en ambities. Wat doe jij het liefst en waar wil jij naar toe groeien in jouw IT-carrière? Want werken via Experis Nederland betekent investeren in jouw persoonlijke groei.