Overslaan en naar de inhoud gaan

Deloitte

4847 medewerkers

Hoe is het om bij Deloitte te werken?

Wie is Deloitte?

Wil jij straks die topbaan?

Kom dan nu bij ons werken.

Je hebt bijna je titel op zak. En staat voor een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Wordt het een luchtvaartmaatschappij, internationale bierbrouwer of retailketen? Als jij droomt van een topbaan bij een multinational, is er maar één antwoord mogelijk: Deloitte.

Dat je eerste baan tegenwoordig niet je laatste is, hoeven we je niet te vertellen. Dat veel bestuurders in de top van het bedrijfsleven hun carrière zijn begonnen bij Deloitte, misschien wel. Bij ons werk je voor én met de grote namen uit de wereld van multinationals, snelgroeiende nationale ondernemingen en maatschappelijke organisaties en overheidsinstanties. Samen met ambitieuze, hoogopgeleide collega’s werk je in multidisciplinaire en vaak internationale teams aan innovatieve oplossingen. En ondertussen aan je eigen groeispurt. Dus als jij wilt dat de topbedrijven straks voor jou in de rij staan, kun je nu het beste bij ons beginnen.

 

Ontdek jouw mogelijkheden bij Deloitte

Consultancy:
strategische oplossingen bedenken voor (inter)nationale organisaties in alle branches. De waarde van CFO’s helpen verbeteren. Human Resource vraagstukken integreren in de business strategie. Software applicaties implementeren of cliënten adviseren op het snijvlak van business en IT.

Financial Advisory Services: 
professionals en bestuurders adviseren over complexe financiële transacties, kapitaalmarktvraagstukken, vastgoed en risicobeheersing. Financieel advies uitbrengen bij grote bedrijfsovernames of het realiseren van financiering. Maar ook IFRS, financial modelling, strategisch vastgoedadvies, gebiedsontwikkeling, waardebepaling van contracten, financial risk management en advisering op het gebied pensioenen en verzekeringen.

Tax: 
multinationals adviseren over vennootschaps- of dividenbelasting. Of belastingadvies verzorgen aan Nederlandse, niet-beursgenoteerde ondernemingen. Tax, technologie en consulting oplossingen bieden aan de fiscale afdelingen van onze klanten. Of adviseren over omzetbelasting en douane. Loonbelastingzaken en arbeidsrechtelijke vraagstukken voor expats en medewerkers van multinationals behandelen, of vermogende particulieren adviseren over de groei van hun vermogen.

Risk Services:

Binnen Risk Services zijn ongeveer 350 professionals met uiteenlopende achtergronden actief. We onderscheiden hierin 3 competenties; Reputation, Control en Cyber Risk/Security. Binnen deze 3 competenties werken o.a. Data Analisten, IT Auditors, Internal Auditors, Risk Consultants en Security specialisten. Ieder is gespecialiseerd in zijn eigen vakgebied en hierdoor kan men elkaar uitstekend aanvullen. Teams zijn dan ook regelmatig samengesteld op basis van de verschillende competenties. Onze dienstverlening wordt hoofdzakelijk ondersteund vanuit het kantoor in Amstelveen.

Accountancy:
RA en AA gerelateerde dienstverlening, zoals het beoordelen van complexe jaarrekeningposten, advisering bij interim controles, verdieping in de administratieve organisatie, samenstellen van jaarrekeningen en financiële rapportages. Maar ook onderzoek naar fraude en corruptie, en risicomanagement onderzoek naar de betrouwbaarheid van bedrijfsprocessen, informatie en technologie. Voor multinationals, non-profit organisaties, grote nationale ondernemingen en het hogere MKB-segment.

Met kantoren in heel Nederland en ruim 5.000 medewerkers is Deloitte Nederlands grootste organisatie op bovenstaande vakgebieden. Natuurlijk is groter niet automatisch beter, maar dankzij onze professionele organisatie, onze zelfstandige Innovation BV die organisaties helpt duurzaam te groeien en vooral de betrokkenheid van onze medewerkers geldt dat wel voor Deloitte. En dus ook voor de start van jouw carrière.

 

Wie wij zoeken voor onze traineeships

Je bent hard op weg met je studie, misschien zelfs wel bijna afgestudeerd? In elk geval wil je je alvast oriënteren op de arbeidsmarkt. Want je wilt niet zomaar de eerste de beste stage of (bij)baan. Jij wilt een inspirerende werkomgeving met veel verschillende topcliënten. Waar je alles uit jezelf kunt halen en leert van collega’s die tot de besten in hun vakgebied behoren. Als je dat wilt, dan kies je voor Deloitte.

 

Kennismaken en solliciteren bij

Deloitte organiseert het hele jaar door diverse activiteiten waar je als student ons werk en onze cultuur persoonlijk kunt ervaren. Hieronder vind je een overzicht van diverse soorten activiteiten die Deloitte ter nadere kennismaking aanbiedt. 

-Deloitte Inhousedagen: Deze inhousedagen zijn voor wo-studenten Accountancy / Bedrijfseconomie, Fiscale Economie, Fiscaal recht, Bedrijfskunde/Economie, Bèta studies, Wiskunde, Econometrie, ICT en Vastgoedkunde studies. Of voor hbo-studenten Accountancy, Bedrijfseconomie en Fiscale Economie

-Business-Courses; De Business Courses zijn bedoeld voor toptalenten die in de afrondende fase van hun studie zitten.

-Orientatiedagen; Deze dagen zijn bedoeld voor 1e en 2e jaar hbo- en wo-studenten die in de eerste fase van hun oriëntatie zitten

 

Naast deze activiteiten zijn we ook aanwezig op recruitmentevenementen zoals bedrijvendagen, studenten golf-events, seminars en cycle tours.
 

Upcoming events