Overslaan en naar de inhoud gaan

NN Group

14000 werknemers

NN Group - Business & Transformation Track Traineeship

Deadline: 08-04-2024 12:00:00
Niveau
WO
Richting

Business & Transformation track

Als Business & Transformation trainee heb je eindeloze mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en een belangrijke rol te spelen in de veranderingen binnen ons bedrijf. Met jouw sterke probleemoplossende vaardigheden, effectieve communicatievaardigheden en proactieve houding, lever je direct een bijdrage tijdens je traineeship. Jij bent een drijvende kracht achter de verbetering van onze producten, diensten en initiatieven, om zo te zorgen voor wat onze klanten en samenleving écht belangrijk vinden.  
 
Je krijgt de kans om ervaring op te doen in verschillende vakgebieden, waaronder Data en AI, marketing en UX/CX, en project- en operationeel management. Of je nu kiest om verschillende gebieden te verkennen of je te specialiseren in één gebied, de keuze is aan jou! Bovendien kan je opdracht in elk deel van het bedrijf zijn, afhankelijk van je achtergrond en leerdoelen. Het traineeship geeft je dus de vrijheid om je eigen pad binnen NN creëren! 
 
Trainees die je voorgingen hebben bijvoorbeeld gewerkt als:    

  • Project lead in het innovatieteam bij Life & Pensions  

  • Team manager van een klantenservice team bij Non-Life 

  • Projectmedewerker bij Group Strategy & Corporate Development 

  • Data scientist bij Customer & Commerce  

  • CX adviseur in het marketingteam bij Movir 

Zo ziet het traineeship eruit

Het gehele traineeship duurt twee jaar. In deze twee jaar vinden er 3 zogenaamde 'rotaties' plaats. Dit betekent dat je de kans krijgt om drie verschillende opdrachten binnen NN Group te doen. Het derde jaar helpen we bij het vinden van een vaste positie binnen NN. Maar wees niet bang, we zullen je blijven supporten.

Dit ben jij

Je bent nieuwsgierig, staat stevig in je schoenen en hebt de ambitie om je te ontwikkelen tot toekomstig leider. Een van je grootste talenten is je analytische denkvermogen, want dat helpt je om een kritische blik te behouden. En met je creatieve geest kom je tot slimme oplossingen. Zo streef je naar het beste resultaat. Daarnaast herken je je in onderstaande aspecten:

  • Je hebt uiterlijk 1 september je masterdiploma behaald en je hebt maximaal twee jaar werkervaring na je afstudeerdatum.
  • Je wordt gedreven door leren en ontwikkelen in je loopbaan, maar ook als persoon.
  • Je neemt graag initiatief, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en geeft niet op voordat je je doelen hebt bereikt.
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden die je wilt inzetten om anderen te inspireren en te motiveren.
  • Je wilt aan de slag bij een internationaal opererend bedrijf.