Overslaan en naar de inhoud gaan

NN Group

14000 werknemers

HBO Meewerkstage NN Stagebureau

Deadline: 25-03-2024 12:00:00
Niveau
HBO

Ben jij een HBO of AD student en zoek jij per september 2023 een stage in de richting van HR? Dan is deze vacature als HR Stagiair(e) NN Stagebureau wellicht iets voor jou! Het Stagebureau is onderdeel van het HR Career Centre van NN Group. Binnen het Stagebureau werk je elke dag om de juiste studenten te koppelen aan de openstaande stageplekken binnen NN.

 

De stagevergoeding voor deze stageplek betreft € 650,- bruto op basis van een 36-urige werkweek en er is ruimte voor 2 stagiairs.

 

Jouw impact als stagiair bij het NN Stagebureau van NN

In het kader van de ‘meewerkactiviteiten’ voer je binnen het Stagebureau diverse werkzaamheden uit. Zo plaats je stagevacatures op de website van Nationale-Nederlanden en op je eigen LinkedInpagina. Daarnaast screen je de kandidaten die op een vacature solliciteren. Aan de hand van deze screening stuur je potentiële kandidaten door naar de betreffende manager. Je zorgt ervoor dat de kandidaten door jou of door een manager gedurende het sollicitatieproces op de hoogte worden gesteld. Daarnaast stroom je de aangenomen studenten in en beantwoord je vragen van hiring managers en stagiairs. Verder voer je administratieve taken uit, zoals het bijhouden van de stagehandleiding en de evenementenkalender. Ook organiseer je een evenement voor de nieuwe stagiairs, zodat ze een betere indruk van NN Group krijgen en met andere collega’s kunnen kennismaken.

 

Wat je gaat doen

  • De beoordeling van de binnengekomen sollicitaties en het contact met de desbetreffende managers
  • Het organiseren van interne evenementen voor alle stagiaires binnen NN en het organiseren van- en aanwezig zijn bij externe evenementen (scholen/studieverenigingen)
  • Het updaten en bijhouden van de website van het NN Stagebureau
  • Meedenken hoe we binnen NN meer stageplekken kunnen creëren
  • Meedenken hoe we NN meer op de kaart krijgen bij jouw collega-studenten

 

Met wie je werkt

Tijdens je stage zal je werkzaam zijn binnen het HR Career Centre van NN Group. Deze afdeling zit gevestigd in Den Haag, maar je bent ook vrij om weleens een kijkje te nemen op een andere afdeling en/of locatie. Het HR Career Centre bestaat uit ongeveer 60 collega’s, onderverdeeld in vier squads.

 

Wat je meebrengt

  • Je volgt een AD of HBO opleiding in de richting van HRM, Management & Organisatie, Psychologie, Bedrijfskunde of een vergelijkbare achtergrond
  • Je bent beschikbaar vanaf september 2023
  • Je beschikt over een zelfstandige werkhouding en durft initiatief te nemen
  • Je kunt je goed verstaanbaar maken in het Engels ivm Engelstalige studenten en collega’s

 

Blijf je ontwikkelen

Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt blijven ontwikkelen. We geven je de ruimte en het vertrouwen om te groeien in je carrière en als mens. Wij helpen je hierbij met:

  • Volop training- en opleidingsmogelijkheden in ons Learning & Development Centre
  • Een groot (internationaal) netwerk van collega’s die graag hun kennis met je delen
  • De autonomie om je eigen ontwikkelroute te bepalen

 

Bij NN werken we hybride. Deels vanuit huis en deels op kantoor. Teams ontmoeten elkaar digitaal, fysiek of hybride. Je spreekt samen met je team af wat het beste past. We hebben onze kantoren zo ingericht dat er voor elk type werk een passende plek is. De officiële standplaats van deze functie is Den Haag.

 

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij enthousiast over deze vacature en denk je dat je goed past in het team en bij NN? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar wie jij bent, wat jou beweegt en wat jij kunt bijdragen in deze functie bij NN.

 

Solliciteer direct!

Twijfel jij of je wel 100% aan de criteria voldoet? Dan willen we je aanmoedigen om toch te solliciteren. Wij zijn benieuwd naar jouw unieke kwaliteiten!

 

Heb je nog vragen over de vacature of de procedure? Bel of stel je vraag via WhatsApp aan Bianca Hoogweg, stage coördinator via 06 10816801 of via Stagebureau@nn.nl. In deze video stelt Bianca zich alvast aan je voor.